Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna på Google


Må bra i sig själv.

Morgonen gryr och magen skriker efter
detta socker som jag belamrat mitt begär med.
Nu är det slut med det.

Måste få i ordning på kroppens energi på
ett annat sätt.
Tar dessa påsar med innehåll av all näring
du behöver.

Morotsdrycken intill som stillar den
värsta hungern.
Kaffet kan jag inte låta bli.
Det är en drog som denna pinne många
drar in i sina lungor, nej tack!!

Tar en vända in i matvråns domäner ,
vänder åter igen till ron och lyrikens värld.
Ajabaja säger den där djävulen på
din högra axel.

Lite längre står du väl ut.
Choklad, vanilj och jordgubb.
Mums mums säger min son och
slickar sig om munnen medans han
slukar kanelbullen i ett nafs.

Jag går ut på en promenad så tankarna
virvlar åt olika håll från godsaker och andra
sötsaker.

Ingen fara säger min son pånytt,
det här fixar du mamma.
Mitt fulla stöd du har när jag
äntligen mår så bra när mina femtio
kilon trillat av.

Kom ihåg mamma, titta inte på matprogram
för då är det kört. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-27 08:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en väldigt klok son Du har ;) ett viktigt ämne, tack för det!
2015-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Inte lätt att ändra sina vanor i ett nafs...skönt att ha stöd då...
2015-10-02

  Ljusletaren
Underbara du och underbar som du har.
Lycka till med allt och hoppas att du får mig och andra med dig också /kram
2015-10-02

  Ollle
Att klara det ger så mycket mer tillbaka, man får respekt för sig själv, känner en ökad karaktär och blir frimodigare och plötsligt älskar man sig lite till, även om man unnar sig lite vanilj från glassbilen då och då:)
2015-09-28

  aol
Trevligt att läsa så fint berörande
2015-09-27

  aol
Trevligt att läsa så fint berörande
2015-09-27

  Hanna Mari Wallin
underbart att läsa dina rader här,

kramar
2015-09-27

    ej medlem längre
Kan vara
svårt med en förändring
när allt det goda lockar omkring
Ger dig en push ...
din kropp,
dina sinnen belönar dig efteråt ...

2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP