Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vår kärlek ren

 

Så lätt kunde jag hålla din hand

i dagar som aldrig rymde

kyssa dig het och fuktig

där aldrig nattens tillflykt skymde

 

tiden var aldrig ett mål

i stumhet slöt sig orden

stolt var mitt liv i dig

för alltid i oss vorden

 

just där var din närvaro total

i lusten kroppen sken

när sagan blev vår sanning

och älskade vår kärlek ren.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-29 18:06



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Underbara ord!
2015-09-29

    ej medlem längre
Otroligt vackert formulerade ord.
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP