Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS ELDAR

Du är
Elden och Lågorna
som bär
de kärleksfulla krafterna.
Du är Amorinen
bland böljorna och vågorna.
Du är
aromerna och safterna
i vällustens hav
.... och jag
är din frivillige slav.

Till dig
TÖRSTAR... jag.
Min längtan
är så öm och het
i förväntan.
En hemlighet
En önskan
är att dig få... och gå
in i kärleksgrönskan.

Men
av all denna kärlek
jag gäckas.
Som en sorgens Endymion....
ur denna sömnen
.... vill jag väckas
stiga ut ur drömmen
för att upptäckas.

För att finna
en levande Selene
en kvinna
den rene... serene
hon som får mig att brinna.





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-29 18:41



Bookmark and Share


  Pappakartong
Lysande.
2015-11-03

  KattenKin VIP
Vackert alster sprunget ur kärlekslängtan! Och lite nytt fick jag lära mig när jag googlade Endyminon.
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP