Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna vackra bild på google


Det strålar ut en inre harmoni !

Jag vände ut och in på mitt
innersta rum idag.
Lät mig förledas av lugnet
hos denna kvinna.

Ena sekunden var jag en liten flicka
som satt under min mors kjolar,
medans i nästa drömma mig bort
från skolbänkens alla böcker och mattetal.

Vaknade ur min slummer ,
benen va som geleklumpar och
armarna hängde utmed sidorna.

Hjärnverksamheten kopplades på
och orden började tränga ut från
alla porer för att bilda en sammansatt mening.

Jag ville så mycket men det tog stopp
i nerver och hörselorganet va så stumt
att kvinnan till slut va tvungen att
avsluta sektionen av psykos.

Mina ögon fladdrade till och jag
hamnade i denna värld av mystiska
fenomen som kallas för änglar
och demoner.

Vilken fantastisk upplevelse
jag har haft!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-29 19:30



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart att läsa om :-)
Hoppas att du hamnar i denna värld igen /kram
2015-10-02

  Hanna Mari Wallin
oj det var en rejäl stark beskrivning av starka upplevelser och känslor

bra förmedlat
2015-09-29

  louisegirl
Wow vilken resa, du förmedlar... mycket bra vännen, "Tack"
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP