Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibi Bübchen

Bibi Bübchen
du hattest Kleidchen an
damals
und auf der Flucht
auch ein Mädchen
wo bliebst du
wo?




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-29 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP