Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord

Om mina tårar skulle smeka din hud skulle de fräta sönder och tränga igenom -

Ty de letar sig in till din själ för att viska.....

"Jag saknar dig"




Fri vers av IdaStina
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-30 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En berörande känsla i denna ...
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina