Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstulen viska mig förbi

 

Lusten lägger sina pärlor

längs den väg

dina steg lämnar,

jag följer dig troget

med hjärtats viljeslag

 

sällan kan mitt öga

denna ljuvhet förrinna

aldrig tappar jag doften

av en kvinna i blom

aldrig låter jag dig förstulen

viska mig förbi.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-30 16:58



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fin!
2015-10-01

    ej medlem längre
Fint Peter..
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP