Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONEN

 

Ögonen

dom inte bara ser

Dom även mot oss ler

 

Sorgen kan man också spåra

när man ser dess tårar

 

Dom kan lysa av åtrå och glöd

Kan med blickar göra oss berörd

 

Hatet kan även i dem lysa

och ge känslor av att frysa

 

Så ögonen speglar ju vår själ dock

Om vi inte sänker våra ögonlock

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-01 20:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Din text ger så fina bilder, man ser de olika ögonuttrycken framför sig... mycket bra...
2015-10-02

    Ken Cassel
Riktigt bra Maj-Lis :-)

Gillas skarpt..
2015-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om ögonens tysta språk!
2015-10-01

  Marianne Räf
Mkt bra om ögonen med
en finurlig sistarad ! ;D
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP