Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av en boende i Sthlmsdjungeln...


? Who know´s

boy meet girl

girl meet boy

on the same level

 

rather unusually

the older they get




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-02 16:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra belyst och frågat!
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP