Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big Time

Big Time
han såg så snäll ut och liksom bortkommen
tänkte
mat och ett bad - kärlek
kanske skulle hjälpa
men han blåste mig
big time
"kanske lånar och donar av folk
som har fått för mycket"
ändå värt ett försök
"it's a fools game"
och katten kom inte heller
då kanske röda lädersäten
väl insuttna
och en lina




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-02 22:32



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP