Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Dansa med mig!



Snart är morgonen
här igen
-


Jag borde sova,

fast rytmen leker
med mitt sinne
och min kropp -

jag vill dansa
långt in i natten
- tills solen igen
visar sig på himlen

- så ljuvligt kan
det vara,

- när man sitter och
lyssnar till musik
och känner hur den
tränger in genom
varenda cell i kroppen
- jag vill dansa!


Mina fingrar springer
över tangentbordet
- som et litet slagverk
et litet underverk -
sidan fylls med ord
och mitt hjärta sjunger
av glädja och lust -

livslust!

- Dansa med mig!


Hur många texter
jag än tillägnar natten
- denna sköna mörka
varelse - så får jag aldrig nog,
dansa med mig, kom dansa med
mig!


Jag borde sova,

fast rytmen leker
med mitt sinne
och min kropp -

- så ljuvligt kan
det vara,

kom, dansa med mig,



- dansa med mig!




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-03 04:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin så!
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K