Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever du

ja, va fan
nu dricker jag vatten ur tennbägaren
man har ju bara en lever
lever du




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2015-10-03 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP