Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omen

att drömma om katten
är inte bra
dåligt omen
dödade du den
eller kanske ströp rentav
men leker du med kattungar
i drömmen då
är det ett gott omen
helst om de är vita
och döva
är det nåt mer jag kan stå till tjänst med?




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2015-10-03 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP