Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklar




Jag antar att jag väntar på dig
Fortfarande
Varför skulle jag annars låta alla andra gå

Jag antar att du är den som mina lemmar behöver
Hela tiden
Varför skulle jag annars åtrå dig så

Jag antar att tiden har lurat oss så många gånger
I timglaset
Varför skulle jag annars se på min klocka igen

Jag antar att jag väntar på dig
Så länge det behövs
Varför skulle du annars kännas så självklar




Fri vers av Tess74
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-03 23:09



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Andra versen stämmer in på mitt liv just nu
Bravo!
2015-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar känsla i din fina text!
2015-10-04

    ADI Nehlin
fin text
2015-10-04

  Maria T
Lång självklar väntan
2015-10-04

  Lars Hedlin
Från klarhet till klarhet
2015-10-04

  Marianne Räf
Mkt bra ! Ung. så känner jag det,
också ! Du satte bra ord på det !
(Slåss vi, många, om samma"föremål"?)
2015-10-04

  M M Mannheim VIP
Ja och du går från klarhet till klarhet som poet.
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74