Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orangefärgade lövens krona


Hösten nalkas

Sommarn håller krampartat sig kvar
och försvinner mer och mer.
Solen skiner, himlen är blå,
men i skuggan är det kyligt.
I orangefärgade lövens krona,
anar vi att hösten nalkas.
Ta vara på ljuset och tiden,
innan vintern ligger på lur.




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 109 gånger
Publicerad 2015-10-05 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa