Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvisa

Det finns barn
som har begränsad
internettid

vuxna
kanske
också
skulle... : /




Övriga genrer av Balans
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-06 06:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
...behöva det ja:-)
2015-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Skulle tro det, ja!
Bra skrivet.
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Balans