Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan...

Allt blir bra till slut
är det inte bra
så är det inte slut




Prosa av Balans
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-25 19:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2020-03-25

    Max Poisé
Gillar detta, helt klart...Vi bestämmer när det är slut...:-)
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Balans