Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternoja

Drömmer mig bort ibland

till en solig strand

hand i hand

vid den blå lagunen

; )




Fri vers av Balans
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-19 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Balans