Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du...?

Var är du nu
min älskade
får dig ej längre fatt
tänker på dig
dag som natt
vill det rätta
vill berätta
hur allting blev till slut...




Fri vers av Balans
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-30 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Balans