Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det!

Sakna aldrig de stora solstrålarna
som ofta dansar snabbt förbi...

Och missa aldrig en liten
som stannar till
den kan ju bli...

En stor tillgång
i sin litenhet
i evighet
bara för den
gjorde det...

Skrivaren är
en som vet...












Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-06 11:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland kan det lilla betyda mer än just det stora! :) kram
2015-10-07

    ej medlem längre
Right on Ewa!! :)
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt