Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

 

 

 

att aldrig ha älskat

är att aldrig ha levat

 

att aldrig ha älskat

är att aldrig känt lycka

 

att aldrig ha älskat

är att ha mist känslan

 

att aldrig ha ha älskat

är att ha mist något vackert

 

att ha någon att älska

är den största lyckan

 

att ha någon att älska

gör livet värt att leva

 

att ha någon att älska

borde vara alla förunnat

 

att ha någon att älska

betyder så mycket

 

att ha någon att älska

betyder allt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-06 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP