Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollar mina händers rörelse

 

Som en sträng i bristande

lyfter jag ditt vemod till mun

och kysser det i renande

med morgondaggens första droppe

 

så lyfter en stråke

sin ljusaste ton i ditt öga

och förtrollar mina händers rörelse.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-06 18:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert, kärleksfullt...
2015-10-07

    Pangles
Väldigt vackert!
2015-10-06

  Änglaögon
Ett vackert och förtrollande ögonblick.
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP