Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricker törsten ur vår existens

 

Natten kommer som ett skott

hämtar sitt mörker

ur uppfyllda samvetskrus

 

besitter vår längtansfullhet,

i berusningens ornament

dricker den törsten

ur vår existens.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-06 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP