Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen!

Morgonens ljus sträcker sin stora famn om oss. Ljuset från den närmsta stjärnan värmer gott medans höstens kylighet sveper oss förbi.
Nu är den här, årstiden som talar sitt tydliga språk och visar oss alla de vackraste färger våra ögon kan se.
Våra sinnen boostas av allt de vackra, energin flödar och vindarnas sus viskar våra namn i dess melodi.
Hösten är här och vägleder oss mot det som komma skall. Bakom nästa hörn väntar nästa årstid på att plötsligt få landa ner. Den vackra oskyldigt vita årstiden, med sin charm. Vi njuter nu och tar minnet av denna dag med oss i vårat minne.
Denna dag kan bara bli vad vi gör den till.
Just bara nu.




Fri vers (Fri form) av Tessires
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-07 09:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin talande text
2015-10-15

  Lars Hedlin
Underbart vännen...man känn er värmen och kärleken i det du skriver :) kram
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires