Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

God morgon livet!

En ny dag med nya uppdrag är kommen.

Solen skyltar med sin frånvaro och några enstaka droppar faller ner från den gråa himlen ovanför oss i väntan på att himlen skall öppna portarna så änglarnas alla tårar kan spridas över våra grödor.

Fåglarna sjunger sin morgonsång och vårluften pendlar mellan värme och kyla under dygnets alla timmar medans växtligheterna njuter av sina knoppar som väntar på den värme som får allt att slå ut i blom.

Våren får alla att vakna från sin dvala och surrandet i luften gör sällskap med fåglarnas kvittrande.

Doften av vår får näsorna att nysa och njuta om vartannat.

Snart, mycket snart räcker våren över sin småkalla hand och ber sommaren ta över.

Dagarna går fort och vi måste njuta av det liv som vår jord skänker oss.

Jag fortsätter min resa genom årstiden och önskar er alla en underbar dag.
Kram på er!

Hejs!!!




Fri vers av Tessires
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-07 09:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KRAM :)
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires