Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår, Idag, i morgon!

Jaha, där ser man!
Det blev en morgondag av dagen som vi igår sa imorgon om.

Molntäcket breder ut sina fluffiga formationer likt ett duntäcke.

Solen skyltar med sin frånvaro.

Tystnaden ger en sinnesro att samla ihop mina tankar och nattens drömmarna skall placeras i ett fack för sig, likaså gårdagen har ett eget sätt att kultiveras i våra egna valv.

Skillnaden är att nyckeln inte finns, våra egna tankar är den nyckel som behövs för att minnas dagen och natten som varit.

Tänk ändå vad härligt att man kan få ha sina drömmar ifred, ingen kan läsa dem, ingen kan höra dem och ingen kan ta dem ifrån dej.

Vi är beundransvärda. Vi är fenomenala och vi är här och nu.

Vad härligt, tänk att dagen som idag är, är den dag som vi i morgon kommer att kalla igår.

Hejs!!!




Fri vers av Tessires
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-15 08:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så i Nuet är vi..fint kram
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires