Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar er!

Jag har mött morgondagen varje dag i 48 år.
Jag har mött natten lika länge.

Hela mitt liv är fyllt av kärlek, motgångar, frestelser, skratt, saknad, och många samtal.

Hela jag är förgyllt av det vackraste omkring mej, och det vackraste är ni alla mina kära.

Jag kämpar vidare i alla väder med er i mitt hjärta, med tårar, med skratt, och med en tro om en god framtid.

Jag vill påminna er om att även om jag inte hör, ser eller är där ni är, så finns ni i mitt hjärta.

Ni är min förmögenhet, en förmögenhet som jag allttid bär med mej.

Ingen kan någonsin ta den, ingen kan se den, och ingen kan höra den.

Jag fortsätter min resa mot varje morgondag och mot framtiden med er omkring mej.

Jag ska skydda den med allt vad det innebär, i alla väder, hela livet, och alltid!

Jag säger allt för sällan att jag älskar er, men nu skriker jag det till er alla så ni kan höra de tre vackraste orden man kan säga till någon:

JAG ÄLSKAR ER!

I tid och evighet, till månen och tillbaka.
????????????????????




Fri vers (Fri form) av Tessires
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-26 12:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark evig känsla..Vacker innerlig och sann! <3 kram
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires