Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut!

Taaadaaa! Vakeeeen!!!!
God mornings på er ute i etern.

Tessan är vaken å nu jäklar ska dagen fångas.
Varje minut av den skall njutas för den här dagen kommer inte i repris.
Känslorna är på hugget å kroppen sprider en sån glädje att hjärtat smälter.

Jag ser hur gryningsljuset närmar sig och snart står vi alla i det vackra rampljuset och vi utför våra plikter på ett sätt som bara vi själv kan göra.

Bara vi kan göra dagen till det vi formar den.
Vi ser olika, vi tycker olika, känner olika och varje ny dag kommer aldrig att vara den andra lik.

Vi får njuta av nuet och stjäla så mycket energi som dagen ger oss så vi orkar att utföra denna minnesvärda stund.

Ge ett leende och du får tiofaldigt tillbaka. Ett leende kommer man aldrig glömma även om man glömt hur någon ser ut.

Älska och njut av livets frukter, i morgon kan det vara försent!
Kram på er :-)

Hejs!




Fri vers (Fri form) av Tessires
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-24 10:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med dig till fullo Live And Let Live ...Peace and Love :) <3
2016-10-26

  Zandor
absolut...håller med
2016-10-24

  Öknens Ros VIP
härligt sprudlande rader! ta vara på den dag som är, den kommer inte i repris!
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires