Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är du själv

barntyckare

något jag tyckte mig

fånga upp i radiovågorna

 

ett barn som benämner

en vuxen som det

 

jag undrar stilla

är jag en barntyckare

 

hoppas det innerligt




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-07 13:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett nytt ord jag ej hört...Tack för din text!
2015-10-08

  Ljusletaren
Ps Kommentaren smet i väg innan jag var klar ... bra ordat vännen
2015-10-07

  Ljusletaren
Barntyckare är att ha kvar ivern och leklusten och att bara vara. Jag med vill också vara en barntyckare för det är något fint.
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP