Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tillgängligt

Valerina
luktar skit faktiskt
men lugnar sägs det
du får ta rötterna
göra avkok
det är bäst
hjälper mot sömnlöshet
blommar ganska vackert också
annars
andning, musik, sval luft
träning
och annan bullshit
grönt är bäst om tillgängligt
annars kemi
om tillgängligt




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-08 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP