Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bonnie och Clyde

Bonnie och Clyde
yes, det var spännande
inte döda men
frihet, laglöshet och äventyr
faktiskt
Hendrix och gänget
det skulle man uppleva
10 år för sent
frihet jämlikhet och broderskap
men sen var det nån som dog
ja, några faktiskt
lite uppror skadar inte
men mattas av
ja faktiskt
det är väl det som kallas
att bli äldre




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-10-08 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP