Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag skall vi dö

" En dag skall vi dö
men alla andra dagar skall vi leva"
Peo Enqvist
Döden är en evig sömn
sägs det
att somna var min största rädsla
som barn
sen var sömnen
och drömmen
det jag längtade efter
men bara om jag fick vakna
igen




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-08 20:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Döden är en evig plåga - om man inte är försonad med Gud.
Jag var själv på väg mot denna fasa innan jag 1984 tog emot Jesus och fick frid med min Skapare.
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP