Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som föds dör.


Himmelfabriken

På Himmelfabriken
är det också livat
men när ögonen
sluts 

upphör allt.

Vi är alla döda.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-09 08:08



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
djup och mörk dikt som väcker tankar
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP