Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Fallfrukt

 

Det finns frukt

och det finns fallfrukt

alla från samma träd

 

Frukt faller olika  

faller mjukt

faller hårt

 

En del klarar sig bra

andra blir skadade

 

Om ingen tar hand om

faller alla

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 536 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-09 13:54



Bookmark and Share


  Sunlight
Fint och mjukt skrivet

omtanke och värme

Tänkvärd betraktelse..
2015-12-09

  Linda CH VIP
Underbart foto ramar in en empatisk text. Fint!
2015-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar jag kunde ta hand om alla, men man får nöja sig med det man mäktar med...vad det än är...tänkvärt...
2015-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
Väcker associationer.
2015-10-09

  överlevaren VIP
Så sant .... prima, skadade, mos eller skrutt beroende på fall och hantering!
2015-10-09

  Heikki Hellman
Skojiga men samtidigt sanna slutsatser!
2015-10-09

  Ljusletaren
Dubbelbottnad text som jag gillar så mycket. Människor eller äpplen ... sanna ord/ kram
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling