Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet snurrar alltid

Drivkraft
En kraft som driver mig framåt
Men som helt plötsligt kan möta en motgång
En styrka som drar mig upp
Men helt plötsligt får ett smutsigt regn av ilska, onda blickar och mörker över sig
Ett steg fram, ett steg bak
Fram och tillbaka
Uppgång
Nergång
Motivation och så ett stopp
En vilja så stark men en ork som inte följer med
Drar mig hit, drar mig dit
Drar mig upp, drar mig ner
Faller snabbt
Men klättrar snart upp igen
En labyrint av känslor
En röra av allt
Livet snurrar alltid
Snurrar runt runt runt




Fri vers av MissCaylin
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-09 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin