Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Historier återupprepar sig...tyvärr."


En blyad hagelstorm över EU

Ser en katt knulla en annan katt
Har lärt mig att katter har sju liv
Räknar till sex
Ett två tre fyra fem sex
Tar ett sjumilakliv bakåt
1945 timmar senare sitter jag på en gummibåt
Bär ögonbindel
Grekiska ö-världen är fin
[Tha parrå mia birra parrakallå]
[Efcharistå]
[Jamas!]
Jamas gör katter
Det är inte fred på jorden
Bläddrar baklänges i koranen
Uppåner renåppu
Känner mig obildad
Utbildad
Utbuad
Bunden
En hagelstorm av bly drar in över EU
Min dröm
IS heiße Nazi
Nazistisk jihadism
Arabiska är ett rövarspråk
kokårorpopsroravovövror tottote rorä akoksosibobarorA
Extremism smakar skit
Inte ens katter gillar det
Trots att de har mer än sexliv




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-09 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP