Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMTIDENS LÄNGTAN AV OCEANER




Ser slöjan skymma
tankar börjar
rymma

Himlen är nattsvart
stjärnorna tindra och
blinka

Höstluften är råkall
fryser i köttets
delar

Kom du röda rönn
i stora klassar
hänga

Blinkar till en tår faller
rinner på rosenkinden
smeker

Drömma om lust i
lågor i mitt hav av
oceaner

Elden brinner tiden kallar
samvetets klara självklarhet
brännhet

Längtan är allt människa har
får lust att leva ett livs
tidvatten

På en bänk undanskymd ser
jag framtidens ljus
lever




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen