Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan två vita lakan sker underverk.


Älska mer

Yrvaken
I huvudet
Ollonet
Tittar ner
På det
Spektaklet
Bokstäver överallt
awesrdtfyhjn[enter]
Som ett pussel
Av kommunikation
Himmelriket är rosa
Men jag vet inte
Jag vet ingenting
Vet inte om jag vågar
Tränga in
I den världen
Mer
Hallonsmak
Svarta vinbär
Är godast
I sängen
En lördagsmorgon






Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-10 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP