Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen fick sin färg

 

Du drog mig ifrån

när saknaden log

och ropade mitt namn,

du ställde en sista fråga

då inga svar längre fanns att få

 

jag hör ännu rösten

av det liv som jag bar

känner ännu kraften

som upplevelsen rest

men,

du stannade din klocka

just när solen fick sin färg.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-10 09:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om saknad!
2015-10-10

  Respons VIP
Tycker särskilt om "du stannade din klocka just när solen fick sin färg"
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP