Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst


Höst. Utsläppt till sist
hortensian jag trott död
säger hon lever




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-10 17:02



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Du skriver helt underbart. Den här förstod jag. nästan.
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP