Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rodnad

mitt hjärta faller igen
hustaken vilar under gråvit himmel
lovande gäspningar om morgonen
jag har just förlorat dig
kvällens version ser annorlunda ut
filmen ter sig underligt
med ett värdelöst slut
verkligheten klämtar mig i ändan
jag orkar inte jagas mer
tankarna är välkomna
jag andas djupt igen
men glömmer aldrig det vi gjorde tillsammans
alla ting har ett slut




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-10 22:00



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Suveränt sagt; "kvällens version ser annorlunda ut"
/kram
2015-10-11

  Ingrid Trolle
En fin och
vacker text
som ett uttryck
för saknad har
du skrivit här
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling