Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt om å lengte - et dikt om å danse, et dikt om en liten bit, av livet.


Lørdagskveld



Min mann,

jeg vil danse med deg,


- vi har aldri danset
sammen du og jeg,


det må vi gjøre,


en lørdagskveld,

kanskje i Mai,

- bare du og jeg,


her hjemme,

på stuegulvet,


det skulle være så fint,

å få danse med deg,


min mann,


kanskje en lørdagskveld,


- i Mai




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-11 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K