Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge tänker du stanna?



Så vaknar jag igen
Som så många gånger förr
Med en känsla av ensamhet
Och upprymdhet

Det är väl bra att jag har nåt att skriva om igen
Men varför gör det då så ont
Och varför saknar jag dig redan

Jag klär av mig min sårbarhet för dig
Låter din tunga nudda min
Det är så välbekant
Du är här igen
På besök

Och jag undrar hur länge du tänker stanna




Fri vers av Tess74
Läst 259 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-11 08:43



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
fint. i sin "enkelhet".
2015-10-11

  Lars Hedlin
Verkligen nära intensiva känslor ...jäkligt bra framfört!
2015-10-11

  Tabac VIP
Längtar efter fortsättningen.
Hur länge stannande personen?
Vad hände sen?

;)
2015-10-11

  Respons VIP
En situation och en känsla som känns igen. Du förmedlar den på ett öppet och direkt sätt.
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74