Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra igenom mörkret

Tiden står still

Man gör vad man vill

Slås för att överla.

Bryter bariären

Du livets låga

Du finns I mörkret

Dit ljus jag vill finna

I mit hjärta

I min själ.

Finns du där

Du brinner så fint

Det är du som är kärlek

Det är du som är...mig.





Bunden vers av Just Human
Läst 245 gånger
Publicerad 2015-10-11 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Just Human