Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still waiting




Varför skriver du inte?
Jag väntar ju här
Vid min jävla telefon

Trodde väl aldrig att jag skulle bli hon
Men nu när jag har fått känna dig igen
Nu när din tunga nuddade min
Så insåg jag hur mycket jag har saknat dig

Jag vill bara slita hjärtat ur bröstkorgen
Och posta det till dig

Jag väntar här
Naken i min säng
Kom och lägg din tunga på mitt våta jag




Fri vers av Tess74
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-12 16:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt intensivt och längtans frustration......
2015-10-13

  Marianne Räf
En kärlek, som jag kan förstå !
Mkt bra upplagt å med en fin
sistarad!
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74