Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek ej fördrömma

 

Kom dansa mig varm

i köldens morgon

din ring blott ensam är

finn dig åter vid min stund

och visa mig det frosten bär

 

älska mig i vacker skrud

där inget finns att gömma

känn hur nattens trohet bär

sin tid sin plats,

vår kärlek ej fördrömma.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-12 20:22



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ömt, ljuvt och vackert!
2015-10-13

  Hanna Mari Wallin
väldigt ömt och vackert skrivet
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP