Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om 15 år, säger Kurzweil


Cyborg



Cyborg, säger de
kommer vi att kunna vara
den framtiden får ni gärna
mig bespara




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-12 21:03



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Ja, sprängmedel är för fegisar
2015-10-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Såg en sån där botoxsillikonuppblåst skräcködla igår hon exploderade innifrån nån sorts ny självmordsbombare.
2015-10-13

  Onomatoprofet VIP
Ja, hon behöver inte boosta med botox
2015-10-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den oförstörbara älskarinnan forever young
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP