Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinande sus

lugnet
alla hörn i staden vilar i höstens vissnande
tystnaden
alla barnen sover i den frostiga morgonen
rörelsen
letar mig fram på den krokiga tågrälsen
saknaden
allt som jag behövt lämna bakom mig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 403 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-10-13 06:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tågrälsen genom livet -
fint du radat dikten lugnet - alla...osv
tillhopa en mycket berörande dikt
2015-11-08

  Ingrid Trolle
Tågrälsen har här
blivit mörkt hotande
Dit ska man inte gå
en frostig morgon
när livet tycks ha stannat.
En mycket berörande dikt
om den ledsna själen.
2015-10-13

  Linda CH VIP
Snyggt fogar du samman orden!
2015-10-13

  Ljusletaren
Undra om det kan vara helt tyst i staden men orden är underbara ändå/ kram
2015-10-13

  Hanna Mari Wallin
vackra meningar som andas vemod

väldigt fint framfört
2015-10-13

  Fem hjärtan VIP
Din text berör!
2015-10-13

    ej medlem längre
Gillar känslan i denna
2015-10-13

  Yrre VIP
tycker om denna!
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling