Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s T anna




Jag går runt runt runt
I cirklar
Och hamnar hos dig oavsett

Förstår du inte
Jag vill att du ska stanna






Det finns så mycket vi inte har gjort än
Och det är så många nakna nätter jag vill ge dig




Fri vers av Tess74
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-13 10:10



Bookmark and Share


  mike irow
min puls
vibrrrrrerade
likt saknande
fintfint skrivet
2016-02-08

    Svarte Petter
vackert, känsligt. och så kommer sista stycket.

jag älskar det.
2015-11-12

  M M Mannheim VIP
Sensuellt och naket!
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74