Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett jobbigt nu!

Ett ögonblick och livslusten och ork är slut.
Den snabba vändningen går som en ilning genom kroppen och alla tankar i huvudet surrar.
Mina drömmars farthinder har stoppat allt flöde av energi i mej.

Tänker på ingenting, allt som fanns i minnet just nu är som raderat.
Vad hände?

Sakta får mina känslor förnimmelser om det som varit medans nuet inte verkar finnas där.
Jag bläddrar i mitt arkiv men det verkar som om det bara finns tomma sidor. Närmast bakåt är det tomt och vänder jag blad där nästa kapitel skall börja finns bara ingenting.
Det är blankt, tomt och oskrivet precis som mina tankar.

mag känslan talar sitt tydliga språk medans en snabb obehaglig tanke vill måla fan på väggen.
kanske orken och lusten skulle må bättre av praktisk handling än den teoretiska förtvivelsen med tårar som landar mitt i den tomma oskrivna boken.

Hjälp mej och öppna mina kanalers portar så ska glädjen och livslusten ge mej orken tillbaka.




Fri vers av Tessires
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-13 10:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör det inre starkt <3 kram
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Jag vet hur det är.

2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires